Cariera

#ue #cariera #uniunea europeana #angajari ue

Institutiile UE fac angajari. Afla ce salarii ofera!

Institutiile europene continua sa faca angajari si pe perioada verii. Sunt disponibile posturi de translatori in cadrul conferintelor, dar si locuri de munca in domeniul securitatii.

Translatorii trebuie sa stie la perfectie portugheza, irlandeza sau una din limbile baltice. De asemenea, este obligatorie cunoasterea limbii germane, engleze sau franceze. Candidatii trebuie sa fie absolventii unei institutiii de invatamant superior si sa fie cetateni europeni. Data limita de inscriere este 14 august. Salariile incep de la 3.100 de euro pe luna si pot ajunge chiar si la 6.500 de euro.

In domeniul securitatii sunt disponibile posturile de consilier pentru securitatea regionala (grupa de functii IV) si responsabil pentru securitatea regionala (grupa de functii III). Cerintele sunt urmatoarele: cunostinte obligatorii de limba straina (franceza, engleza sau engleza) si experienta in domeniul securitatii. CV-urile pot fi depuse pana pe 21 august.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea