Cariera

#bani europeni #fonduri europene #absorbtie fonduri structurale

Institutiile care gestioneaza bani europeni angajeaza: Salarii de 10.000 de lei

Institutiile publice dinRromania care gestioneaza fonduri europene angajeaza personal pentru perioada determinate, oferind salarii intre 5.000 si 10.000 de lei pe luna.

Suplimenatrea personalului vizeaza accelerare absorbtiei fondurilor structurale , potrivit oficialilor Ministerului Afacerilor Europene.

Specialistii vor ocupa posturi suplimentare, chiar daca niciun alt angajat nu a fost eliberat din functie. Proiectul de ordonanta de urgenta lansat in dezbatere isi pastreaza aceasta forma, desi Guvernul are inca politica agajarii unei persoane in institutii publice la sapte posturi eliberate.

"Angajarea acestor experti nu este conditionata de existenta unui post vacant . (...) Personalul va fi angajat in afara schemei de personal aprobata si bugetata, prin intermediul unor proiecte finantate din fondurile de asistenta tehnica ale programului operational in cadrul caruia institutia este beneficiar eligibil", se arata in nota de fundamentare a proiectului de OUG.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea