Cariera

#afaceri femei # locuri de munca femei #locuri de munca #cariera #cosmetica

Idei de afaceri pentru femei! Iata in ce domeniu trebuie sa te specializezi

Statisticile arata ca piata auto s-a dezmortit, numarul locuintelor nou costruite a crescut, iar articolele de artizanat se vand ca painea calda asa ca afacerile de casa si masina, dar si productia hand-made au cele mai mari sanse de succes in acest an pentru femeile care vor sa isi incerce norocul intr-o afacere noua.

Ideile de afacere mai pe palcul unei femei ca decoratiunile interioare, consultanta in designul casei, dar si in amenajarea gradinii pot aduce un venit sigur in 2015, conform statisticilor. In acelasi timp, pentru cele vor sa incerce si altceva, spalatoriile auto sau productia si comertul huselor de masina sunt la fel de bine cotate in 2015.

Coafura, cosmetica, manichiura, pedichiura si fitness-ul sunt alte businessuri care, potrivit economistilor, sunt in crestere in 2015. O alta idee de afaceri pentru femei care a luat amploare in ultima perioada este gatitul pentru persoanele foarte ocupate, cum de altfel si serviciile de catering pentru evenimente au piata asigurata mult timp de acum inainte.

sursa foto: janiebehr.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea