Cariera

# grad de ocupare #locuri de munca

Gradul de ocupare a locurilor de munca in videochat – din ce in ce mai mare

Forta de munca interesata de videochat devine de la o zi la alta mai insemnata si mai indrazneata. Reprezentantele sexului frumos au inceput sa inteleaga ce avantaje aduce acest domeniu de activitate si, lasand in urma inhibitiile, rusinea si teama, i-au acordat o sansa. Nu trebuie, deci, sa ne mire faptul ca numarul locurilor de munca in videochat a crescut din ce in ce mai mult si ca gradul de ocupare a acestora este de aproape 100%.

Care sunt motivele ce au dus la un asemenea comportament? De ce aleg din ce in ce mai multe fete si femei sa lucreze intr-un astfel de studio? Sunt beneficiile acestui job atat de ademenitoare? Iata cateva dintre multele intrebari referitoare la acest subiect care iti trec, probabil, prin minte si carora vom incerca sa le raspundem in cele ce urmeaza!

Principalele motive pentru care reprezentantele sexului frumos aleg job-ul de model videochat

Departe de a da dreptate opiniei generale conform careia un astfel de job este injositor, putem spune ca doamnele si domnisoarele care s-au orientat catre o astfel de cariera au fost foarte inspirate si au stiut sa profite de o oportunitate extraordinara.

Printre cele mai des invocate motive pentru care ele au ales sa lucreze in acest domeniu sunt satisfactia salariala, programul flexibil si nivelul redus de stres. De altfel, daca stam sa ne gandim mai bine, acestea sunt principalele aspecte de care se plang angajatii multinationalelor. Mai exact, oricat ar fi de importanta, remuneratia nu reuseste sa compenseze timpul petrecut la birou, orele lucrate peste program, stresul si oboseala acumulate la final de luna.

Ei bine, in cadrul unui studio de videochat, programul este foarte lejer (de cele mai multe ori, fiecare model si-l stabileste dupa bunul plac), nivelul de stres este minim, iar venitul depaseste, de regula, media pietei.

Este atat de usor de obtinut un job in acest domeniu?

Avand in vedere ca gradul de ocupare a locurilor de munca in videochat este de aproape 100%, suntem tentati sa credem ca job-urile se obtin usor, fapt pe care nu il putem nega, dar nici nu il putem generaliza.

In cadrul uneia dintre cele mai mari agentii de profil din Bucuresti, WOW Agency, criteriile de selectie a modelelor nu iau in calcul aspectul fizic atat de mult ca in celelalte studiouri concurente, ci mizeaza mai degraba pe abilitatile comunicationale ale colaboratoarelor, pe increderea pe care o au in ele si pe initiativa si dorinta lor de a obtine performanta la locul de munca.

De ce? Pentru ca cei de la WOW considera ca personalitatea este cea care face exteriorul mai atragator si pe care ar trebui sa ne bazam pentru a reusi in viata.

Cine sunt cei de la WOW Agency si care sunt conditiile de munca din cadrul studioului lor?

Asa cum aminteam mai sus, WOW Agency este una dintre cele mai apreciate si recunoscute agentii din acest domeniu. Modelele sale partenere se declara extrem de multumite de mediul prietenos si intelegator de lucru, dar si de spatiul foarte elegant si boem in care isi desfasoara activitatea.

Mai mult decat atat, ele spun ca principalele lucruri care le-au atras la acest studio au fost sinceritatea si transparenta personalului, alaturi de valorile firmei, cu care s-au identificat: ambitia, spiritul de echipa, curajul, sinceritatea, corectitudinea, colaborarea si independenta.

Sigur ca recompensa salariala si programul flexibil au fost si ei factori decisivi, insa siguranta pe care o simt in cadrul studioului WOW, echipa de profesionisti care le sta la dispozitie si le indruma si faptul ca, datorita acestui job, isi pot indeplini cele mai mari visuri le-au determinat pe modelele actuale sa continue colaborarea, iar pe cele noi sa aiba curajul de a debuta.

Asa ca hai si tu in echipa WOW si descopera cum este sa ai un job in care stresul si oboseala aproape ca nu exista!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea