Cariera

#google #specialisti romani #sediu din Dublin

Google cauta specialisti romani pentru sediul din Dublin

Google a demarat o campanie de recrutare pentru specialistii romani care vor sa lucreze la Dublin, acolo unde compania are sediile centrale din UE.

Google cauta Online Media Associate Program, Engineer, Online Sales Account Strategist, Software Engineer si Systems Engineer, noteaza realitatea.net.

Romanii care vor reusi sa semneze un contract cu gigantul american vor lucra ca ingineri de sisteme si vor proiecta si dezvolta sisteme pentru YouTube, Gmail, Google Maps , Google Search, AppEngine, Blogger , etc.

Printre cerintele de angajare se numara absolvirea unei facultati de informatica sau cu profil similar precum si experienta in lucrul cu Unix, algoritmi si structuri de date.

Pentru posturile de ingineri software se cere experienta in programare si designul de sisteme, IP networking, cunoasterea analizei de sisteme. De asemenea, candidatii trebuie sa demonstreze ca lucreaza fara probleme in C, C+ si Java.

Pentru joburile in vanzari se cere fluenta in limbile engleza si romana, experienta in relatiile cu clientii, precum si pregatire in domeniul marketing.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea