Cariera

#job #cariera # job la stat

George Butunoiu : Jobul la stat, ca o inchisoare

Consultantul in Resurse Umane , George Butunoiu, compara jobul la stat cu o inchisoare si spune ca un loc de munca in sectorul bugetar este mai sigur decat unul in mediul privat .

„Acum, cu atat mai mult, jobul la stat este mai sigur decat in mediul privat. Dezavantajul e ca in 99% din cazuri, la stat ramai. Nu mai iesi in veci de acolo, doar ca antreprenor . In firme private nu te mai angajeaza nimeni fiindca la stat e alta lume, sunt alti oameni, de pe alta planeta”, spune George Butunoiu.

Acesta mai spune ca acum studiile superioare nu mai au nicio legatura cu performanta, pentru ca au aparut foarte multe facultati private. In plus, detinerea unei diplome nu iti garanteaza in niciun caz un loc de munca bine platit, mai crede consultantul in Resurse Umane .

„Acele studii superioare care apar in CV nu pot fi luate in calcul, acum cand toti isi scot o diploma cu cateva mii de euro. Nu studiile fac diferenta. Mai mult decat orice, conteaza felul in care te prezinti si experienta pe care o ai. Se vede din prima cat de serios esti”, mai spune George Butunoiu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea