Cariera

#oferta de joburi #locuri de munca #salarii mari #joburi finlanda #locuri de munca strainatate

Finlanda angajeaza romani pe salarii de 2.000 euro

Companiile din cauta romani, salariile oferite ajungand pana la 2.000 de euro.

Cel putin 150 de posturi sunt disponibile in prezent in Finlanda pentru romani, cele mai multe in meserii calificate si inalt-calificate, potrivit site-ului Tjobs.ro.

Programatorii si specialistii romani in IT pot castiga pana la 4.000 de euro lunar in Finlanda, iar inginerii in jur de 2.500-3.000 de euro.

Angajatorii finlandezi cauta, de asemenea, montatori in constructii cu experienta de minim 3 ani in domeniul naval. Salariile ajung la 2.000 de euro lunar, iar lucrarile se vor desfasura in rafinarii, centrale nucleare sau santiere navale.

Medicii interesati sa munceasca in Finlanda au in mod legal aceasta posibilitate, conform Directivei Recunoasterii Profesionale. Posturile de medic in Finlanda sunt publicate in Jurnalul Asociatiei Medicale Finlandeze.

Romanii nu au nevoie de permis de munca in Finlanda. In baza Tratatului European, cetatenii UE au drept de rezidenta, sa-si caute de lucru sau sa munceasca fara permis de rezidenta, Daca contractul angajatului este pe o perioada mai mare de 3 luni , angajatul trebuie sa obtina permis de rezidenta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea