Cariera

#joburi facebook #angajari facebook #facebook #angajari #locuri de munca

Facebook scoate la concurs peste 1.000 de joburi

Facebook a scos la concurs 1.159 de locuri de munca, chiar pe site-ul sau! Compania isi continua in felul acesta dezvoltarea "agresiva", scrie cnn.com.

In ultimele 12 luni, numarul angajatilor companiei a crescut cu 44%. Pana in prezent, Facebook are un total de 8.348 de salariati.

Cele mai multe dintre locurile de munca oferite sunt in vanzari, respectiv 126 de posturi. Insa Facebook angajeaza si specialisti care sa aiba grija de dronele ce vor oferi Internet in mai multe parti ale globului, dar are nevoie si de 28 de specialisti in resurse umane.

Compania cauta si 43 de persoane care sa recruteze noi angajati, ceea ce inseamna ca se asteapta la o dezvoltare extrem de alerta si de acum inainte, scrie ziare.com. "Creste numarul utilizatorilor, afacerea noastra infloreste pe zi ce trece si ne dorim sa o sprijinim", a declarat pentru Reuters Sheryl Sandberg, purtatorul de cuvant al Facebook.

Sursa foto: telegraph.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea