Cariera

#lucru la domiciliu #mamici #parinti

Esti mamica si vrei sa lucrezi de acasa?

Atunci cand esti mamica trebuie sa iti acorzi toata atentie asupra bebelusului si sa-i asiguri acestuia tot ce este necesar pentru o buna crestere. Cu toate ca la inceput acest lucru o sa va ocupe o buna parte din timpul zilei, dupa o perioada va acomodati cu noile activitati si o sa incepeti sa aveti destul timp liber.

Daca va descurcati usor cu sarcinile zilnic si va simtiti in stare de mai mult puteti sa va gasiti un job part-time care sa va permita lucrul la domiciliu. Desi sunt o multime de oferte de munca la domiciliu nu toate va sunt recomandate datorita faptului ca principala dvs. activitate ramane totusi ingrijirea copilului si trebuie sa ramana prioritara.

In cazul in care sunteti in cautarea unei oferte de munca la domiciliu va recomandam portalul Mahar.ro unde o sa gasiti atat idei cat si joburi part-time listate speciale pentru mamici sau pentru persoanele dispuse sa lucreze de acasa. Toate acestea sunt verificate in amanunt pentru a fi legitime, iar ofertele nevalabile vor fi prezentate dar cu un caracter negativ. Astfel se vor putea diferentia ofertele de munca la domiciliu valabile de cele inselatoare.

Cele mai usoare 3 oferte de munca la domiciliu pentru mamici

In cele ce urmeaza o sa va prezentam si noi cateva oferte e acest gen ce au fost votate pe mahar.ro ca fiind cele mai usor de urmat fiind cele mai des intalnite:

Realizarea obiectelor artizanale

Obiectele hand-made sunt foarte interesante si se vand foarte bine daca aveti un minim de desfacere a acestora. Realizarea acestora nu include multa munca si nici bataie de cap, iar in tot acest timp va puteti concentra si pe supravegherea copilului. Tot ce trebuie sa faceti este in primul rand sa va amenajati un spatiu adecvat pentru lucru, sa gasiti o sursa sau un furnizor bun pentru materialele necesare si nu in ultimul rand sa va asigurati o piata de desfacere fie ca se realizeaza un contract cu un vanzator direct sau cu un intermediar.

Ideile de produse sunt variate si in functie de indemanarea dvs. puteti sa realizati orice cat timp este util cuiva si il puteti vinde la un pret decent. Puteti realiza genti, margele, inele, diverse cadouri spre exemplu puteti chiar sa ornati sticle de bauturi ce urmeaza sa fie vandute ca sa fie oferite drept cadou persoanelor de afaceri, multe altele.

Operator computer

Cele mai multe oferte de munca la domiciliu de acest gen sunt ca si operator call center si din pacate acestea nu sunt recomandate si mamicilor. Motivele sunt intelese, in primul rand dvs. trebuie sa vorbiti mult la telefon cu un nivel destul de ridicat al zgomotului si din pacate exista riscul ca bebelusul sa se trezeasca. Se mai ia in calcul si faptul ca bebelusul poate incepe sa planga in timpul apelului, iar companiile angajatoare nu tolereaza zgomote de acest fel in apeluri.

Raman valabile doar ofertele de munca la domiciliu ca si operator pe cumputer cu o activitate destul de silentioasa. Spre exemplu administrator de siteuri web sau chiar content writer despre care o sa gasiti pe www.mahar.ro mai multe detalii.

Traducator

Chiar daca probabil jobul de traducator implica anumite raspunderi exista si oferte de lucru in care nu trebuie sa cunoasteti 100% limba straina respectiva. Spre exemplu puteti sa gasiti un angajator care sa va plateasca binisor pentru a traduce diverse articole ce urmeaza sa fie postate pe site-ul sau. In general marile site-uri de stiri cauta persoane de acest gen ca sa le traduca stiri internationale din engleza in romana spre exemplu, stiri ce urmeaza sa fie publicate pe siteurile romanesti. Mai exista si varianta traducerii din romana in engleza pentru siteuri straine, iar salariul oferit este cu mult mai mare in cazul de fata.

Chiar daca nici una dintre aceste oferte de munca la domiciliu nu va face cu ochiul puteti sa vizitati portalul Mahar.ro unde gasiti o multime de alte idei si propuneri de genul.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea