Cariera

# pontaj online #pontaj #semnatura electronica

Eficientizarea activitatilor cu semnatura electronica si pontaj online

 

Stiai ca poti economisi timp important pentru companie si angajati daca alegi un soft de resurse umane complex?

 

Transformarile digitale ne fac viata mai usoara. Fie ca vorbim despre folosirea noilor tehnologii in viata de zi cu zi pentru a comunica cu cei dragi, sau ca ne referim la solutii tehnologice care ne ajuta in sfera profesionala. Mai mult, in ultima perioada, digitalizarea si-a facut simtita prezenta si mai mult in rutina noastra. Multe procese care iti ocupau mult timp si energie s-au eficientizat odata cu aparitia de noi functionalitati. Doua dintre solutiile care economisesc timp si energie in munca de birou sunt: semnatura electronica si pontajul online.

Ce este o semnatura electronica si cum te poate ajuta sa economisesti timp pretios?

Modulul de semnatura electronica este o solutie rapida si eficienta care te ajuta cu semnarea digitala a documentelor de toate tipurile (contracte, acte aditionale, adeverinte etc.). Deseori, una dintre sarcinile de baza ale managerilor de companii este si semnarea unui volum impresionant de documente. Acest lucru consuma timp si energie. Semnatura electronica ajuta exact in aceasta privinta: economisirea unei rezerve considerabile de timp si eficientizarea proceselor de semnare a documentelor.

In aceasta maniera, managerul va castiga timp pretios pe care il poate dedica altor activitati de interes: crearea de strategii, evaluarea activitatilor, monitorizarea rezultatelor. Astfel, daca esti interesat de o mai buna gestionare a timpului, semnatura electronica ajuta la eficientizarea acestuia.

Ce inseamna pontaj online si cum iti salveaza timp?

La fel ca si modului de semnatura electronica, o alta functionalitate importanta in ultima perioada este pontajul online. Cu un sistem eficient de pontaj online poti sa tii evidenta programului angajatiilor. Mai mult, optiunea de pontaj online iti ofera posibilitatea sa colectezi date despre prezenta angajatiilor si chiar sa stabilesti programele de munca ale acestora. In acest fel, daca ai persoane care aleg sa lucreze remote sau in sistem hibrid, este mult mai usor sa gestionezi pontajul lor.

Esti interesat de o solutie de semnatura electronica si pontaj online?

Soft-urile integrate de resurse umane au devenit din ce in ce mai importante fiecarei companii care incearca sa tina pasul cu noua realitate. Daca esti interesat de o solutie complexa de resurse umane, care te poate ajuta sa iti eficientizezi timpul de munca, True HR contine 19 functionalitati utile departamentului de resurse umane. Aceasta solutie face parte din portofoliu UCMS by AROBS, companie prezenta de 25 de ani pe piata romaneasca. Cere mai multe detalii despre solutia True HR prin mail la adresa office@ucms.ro sau prin telefon, la numarul 0720534424.

Sursa foto:  https://www.canva.com/media/MAC1OApJ-jo

Advertorial 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea