Cariera

#discovery #magazin Discovery

Discovery a deschis in Romania primul magazin online

Incepand de astazi, fanii Discovery Channel, TLC si Animal Planet isi pot cumpara produsele preferate realizate de aceste branduri, deoarece a fost lansat primul magazin online Discovery din Romania, shop.discovery.ro.

"Lansarea magazinului online reprezinta un moment important pentru Discovery in Romania. Am creat o interfata accesibila, dincolo de ecranul televizorului, prin care telespectatorii vor fi mai aproape de tot ceea ce inseamna brandurile Discovery.

Fiecare dintre cele trei canale reflecta stilul de viata al publicului caruia i se adreseaza, iar consumatorii cauta in permanenta noi ocazii sa interactioneze cu aceste branduri. De aceea, cred ca platforma shop.discovery.ro va avea succes rapid in randul fanilor din Romania", a declarat Ian Woods, director, UK&EMEA pentru Discovery Enterprises International.

Prin intermediul noii platforme, fanii vor putea chiar sa interactioneze cu vedetele Discovery Channel.

"Discovery este un brand foarte iubit in Romania, iar telespectatorii isi doresc sa interacţioneze cu emisiunile si vedetele noastre si prin alte modalitati, nu numai urmarind programele TV", a precizat Vlad Tudosie, Country Manager Europa de Sud-Est, Discovery Networks CEEMEA.

Sursa foto: entertainment.inquirer.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea