Cariera

#cariera #casatorie #studiu cariera # femei cariera # dragoste cariera # studiu dragoste

Motivul surprinzator pentru care femeile de cariera nu-si gasesc iubiti. Nu e vorba de job!

Femeile de cariera isi intemeiaza mai greu o familie deoarece traiesc mereu cu teama ca nu sunt atragatoare pentru barbati, a aratat un studiu recent realizat de oamenii de stiinta americani de la Universitatea Texas.

Studiul a aratat ca femeile vor alege o cariera in detrimentul familiei sau al unui copil atunci cand de sesizeaza ca in jurul lor sunt prea putini barbati.

Astfel, pentru a arata ca rata barbatilor este un factor-cheie in ceea ce priveste viata de familie a femeilor de cariera, cercetatorii le-au indus acestora ideea ca traiesc in medii in care numarul barbatilor in zonele in care locuiesc este mult mai mic decat cel al lor. Concluzia a una surprinzatoare, deoarece majoritatea femeilor care au fost intrebate dupa prezentarea acestei analize ce ar alege intre munca si familie, majoritatea au ales cariera.

De asemenea, multe dintre femeile participante la studiu au marturisit ca o rata mica a barbatilor reprezinta, totodata, si o competitie in a gasi un sot.

Sursa foto: freecareeradvices.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea