Cariera

#cursuri #curs #baby sitter # curs baby sitter #curs gratuit

Cursuri gratuite de baby-sitter

Reprezentantii fundatiei romanian angel appeal (RAA) au anuntat joi ca peste 2.000 de romance fara venituri vor putea sa urmeze cursuri gratuite de calificare in meseria de baby-sitter, incepand cu primul trimestru al anului viitor.

Este vorba despre un program national de calificare si acreditare in meseria de baby-sitter, care se va desfasura in parteneriat cu Ministerul Muncii si autoritatilor locale.

"Din perspectiva Autoritatii Nationale pentru protectia copilului si Adoptie, a fost facuta o evaluare a nevoilor la nivelul intregii tari. Exista un numar mare de copii supusi neglijentei sau nesupravegheati corespunzator. Mai mult, in fiecare an, ne confruntam cu aceeasi problema a numarului redus de crese si gradinite cu program prelungit", a declarat Manuela Danescu, reprezentantul ANPCA.

Inscrierile la aceste cursuri incep in luna noiembrie. Se pot inscrie femei cu varsta cuprinsa intre 18 si 64 de ani, care nu au absolvit opt clase si nu au un loc de munca. Cursurile au o parte teoretica (120 de ore) si una practica (240 de ore).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea