Cariera

#pauze relaxare # stres munca #sfaturi cariera #cariera #stres #prioritizare taskuri

Cum sa scapi de stresul de la munca. 4 trucuri salvatoare

Cand telefonul pare sa nu se mai opreasca din sunat, iar casuta de mail este in permanenta plina si nu ai timp sa iei pranzul, atunci este clar ca stresul a pus stapanire pe tine. Iata 4 modalitati pentru a trece cu brio peste o astfel de perioada.

1. Prioritizeaza-ti taskurile

Stabileste prioritatile pentru ziua respectiva trecandu-le pe o lista. Nu incerca sa-ti asumi tu toate sarcinile, ci delega pe cat posibil din atributii atunci cand esti supraincarcat, spun specialistii, potrivit careerealism.com.

2. Fa ordine

Lucrul intr-un spatiu dezorganizat iti poate distrage atentia si te poate demotiva. In plus, vei pierde timp cautand anumite lucruri prin dezordinea creata pe birou. Cel mai bine este sa arunci ceea ce nu ai nevoie si sa pastrezi la indemana doar lucrurile folositoare.

3. Schimba atmosfera

Cand te simti coplesit, este bine sa iei o pauza. Iesi si plimba-te putin sau viziteaza-ti colegii din birourile alaturate. Schimbarea atmosferei chiar si pentru 10 minute, te va ajuta sa te concentrezi mai bine.

4. Nu sari peste masa de pranz

Uita pentru jumatate de ora de treburile pe care le ai. Tot tu le vei duce la bun sfarsit, asa ca energizeaza-te cu un pranz bun. Sanatatea ta trebuie sa fie pe primul plan. Te vei simti mult mai confortabil si mai relaxat dupa ce ai mancat.

Sursa foto: naked-science.ru

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea