Cariera

#agentie de casting #casting

Cum sa obtii ceea ce doresti in viata?

Cand esti copil ti se spune sa studiezi, pentru ca vei avea succes in viata. Multi dintre noi am primit acest sfat bun. Atunci cand ajungi adult iti dai seama ca ai facut ce te-au sfatuit parintii, dar doresti ceva diferit. Descoperi ca ai talent la altceva, ca munca pe care o faci nu este ceea ce ti-ai dorit.

Invata din greselile altora, pentru a suferi mai putin!

Multi oameni spun ca au invatat din greselile lor, fapt ce te face sa crezi ca greselile fac parte din viata. Cateodata ajungi in punctul de a nu mai sti ce sa faci, sunt momente cand este dificil sa rezolvi anumite probleme care iti dau viata peste cap.

Cel mai rau nu este ca apar probleme, sau ca se intampla ca viata sa te loveasca, mai rau este modul in care te descurci, cum actionezi, ce decizii iei. in acele momente iti trec prin minte fel de fel de idei, iar daca primesti vreun sfat, poate nici nu tii cont de el, te gandesti ca cel care ti-l da ar trebui sa fie in acea situatie pentru a intelege prin ce treci.

Oamenii fac greseli in viata si invata de cele mai multe ori din ele. Deseori ei isi doresc sa renunte la astfel de experiente de invatare, sa nu le mai traiasca pe pielea lor. Ei au urmatoarele optiuni:

  • Sa invete din greselile lor.
  • Sa invete din greselile altora.
  • Sa nu invete din greseli si sa lase lucrurile asa.

Cel mai bine este sa inveti din greselile altora pentru ca astfel poti evita sa traiesti anumite experiente si acest lucru doare mai putin. Nu este obligatoriu sa faci toate greselile pentru a putea invata anumite lucruri, poti acumula experienta fiind atent la ceea ce au facut altii.

Poti realiza ceva in viata ta – Trebuie cel dintai sa vrei, sa iti doresti cu adevarat!

Una din lectiile importante in viata este ca nu putem schimba circumstantele vietii noastre si nici pe oamenii din jur. Dar ne putem schimba noi ca persoane, modul in care gandim, modul in care actionam sau modul in care iubim. in viata nu conteaza neaparat de unde vii, care sunt talentele tale innascute sau care sunt circumstantele din viata ta. Cel mai important este ceea ce vrei. Daca iti doresti cu adevarat, poti realiza orice in viata ta!

Se spune ca este importanta gandirea pozitiva. Cu siguranta este mai bine sa gandesti pozitiv decat negativ. insa, in realitate, nu poti gandi totul pozitiv. Nu merge, oricat ai incerca.

E normal sa mai si gresesti in viata! Nu trebuie sa te lasi doborat de infrangeri. Trebuie sa intelegi ca greselile si esecurile fac parte din viata la fel ca succesul. Ele sunt ceva normal, precum este sa mancam si sa respiram.

Un lucru este clar: Oamenii de succes nu au talente deosebite, au doar un mod de gandire sanatos, diferit in sensul ca stiu ce isi doresc cu adevarat. Ei au credinta ca vor reusi, au incredere, ambitie, entuziasm ca isi vor indeplini visul. Nu se lasa invinsi de obstacole, coplesiti de nereusite, de greseli, de imprejurari nefericite.

Primii pasi spre succes – Dezvolta-ti abilitatile si talentele!


Una dintre cele mai frecvente aspiratii de cariera, de la varsta frageda, este aceea de a fi actor de teatru, de film, sau vedeta de televiziune. Multi absolventi isi doresc sa inceapa de undeva cariera lor si sunt deschisi in fiecare zi spre provocari neasteptate.

Daca visezi sa devii actor si in prezent nu ai un loc de munca in acest domeniu in care ai studiat, gandeste-te la ideea de a face un casting pentru a participa la diferite evenimente culturale, pentru a primi un rol secundar intr-un film, sau pentru a face o reclama. Este destul de simplu, te poti inscrie online, gratuit, la un casting actori prin care sa te faci cunoscut si sa demonstrezi ceea ce esti in stare.

Arata bucuria de a juca, de a-ti face meseria de actor. Aici ai posibilitatea de a-ti demonstra abilitatile sau aptitudinile, indiferent de domeniu, poti fi pasionat de muzica, arta, pictura, dans, gimnastica, sport, cascadorii, etc. Toti cei care au aplicat aici, au primit o sansa de a se face cunoscuti, ceea ce este important la inceput de drum spre succes in cariera.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea