Cariera

#management #time management #salariu #salarii # middle management

Cu cat cresc salariile in top si mid management

Angajatii romani vor primi mariri de salariu in functie de nivelul postului si industrie, potrivit unui studiu realizat de compania de consultanta Consulteam.

Conform acestei cercetari, cresterile salariale vor fi de 5,5 % pentru nivelul de top si mid management in Romania. Valoarea este mult mai mica fata de tari precum Rusia (9,8%), Turcia (7,8%), Serbia (6%).

In schimb, maririle de salariu sunt mai mari fata comparativ cu cele din Bulgaria (5%), Polonia (4%), Italia si Marea Britanie (3%), Grecia, Franta, Germania si Spania (2,5%), scrie adevarul.ro.

Acelasi studiu arata ca in 2011 ponderea companiilor care mentin nivelul salarial din 2010 este in scadere, ajungand la 15%. Statistica scoate in evidenta faptul ca cele mai multe angajari se fac in IT, productie si comertul cu amanuntul. La nivelul posturilor de executie , diferentele salariale dintre Bucuresti si celelealte judete au scazut, ajungand la 15 procente. In schimb, exista o discrepanta mare intre salariile cu care sunt remunerati managerii din management (aproximativ 40%).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea