Cariera

#om de afaceri #dezvoltare personala #afaceri # No Limits Men #program de deszoltare personala

Esti om de afaceri? Participa la programul de dezvoltare personala No Limits Men

ADVERTORIAL

Lumea business-ului este fascinanta, dar in acelasi timp iti testeaza limitele si te poate face sa ignori aspecte importante din viata ta. In timp, lucrurile pe care le pierzi din vedere vor naste frustari si nemultumiri, insa tu nu trebuie sa cazi prada propriilor slabiciuni. Esti om de afaceri? Vrei sa ai succes atat pe plan profesional, cat si pe plan personal? Inscrie-te in programul de dezvoltare personala "No Limits Men" si iti vei imbunatati calitatea vietii!


No Limits Men, sansa ta de a reusi pe toate planurile

"No Limits Men" este un program de dezvoltare personala dedicat oamenilor de afaceri care isi doresc o viata plina de satisfactii si impliniri.

Inscrie-te astazi in program si vei reusi sa scapi de stresul cotidian, de starile negative si de frustrari. Invata cum sa-ti planifici actiunile, astfel incat sa ai mai mult timp pentru tine si pentru familia ta.


Cum se desfasoara programul No Limits Men

Organizat de Centrul de psihologie si dezvoltare personala Body Mind Spirit, programul de dezvoltare personala pentru oameni de afaceri "No Limits Man" este structurat in 32 de sedinte, cate una in fiecare saptamana. In functie de problemele pe care le ai de rezolvat, numarul de sedinte se poate micsora sau mari. Durata unei sedinte este de o ora.

Timpul este pretios. Profita de el pentru a atinge toate obiectivele de dezoltare personala pe care ti le-ai propus. Programeaza-te la cursurile "No Limits Men" si ofera-ti sansa de a deveni mai bun chiar de astazi!


Obiectivele programului No Limits Men

Organizatorii programului No Limits Men isi propun sa te ajute sa excelezi in cariera si in viata personala.


Incredere, stima de sine, prosperitate

Ca orice alt barbat, iti doresti sa fii o persoana increzatoare in propriile aptitudini si sa prosperi. Prin programul "No Limits Men", vei reusi iti atingi scopurile.


Creativitate, libertate

Programul "No Limits Men" te ajuta sa devii mai creativ si iti ofera sansa de a intelege ce inseamna libertatea. De ce sa devii sclavul unei persoane sau al unei activitati cand poti lupta pentru a-ti pastra libertatea?


Relatii

Businessul in care activezi iti poate ocupa cea mai mare parte a timpului, iar relatiile de cuplu sau cele de familie pot avea de suferit din aceasta cauza. Inscrie-te in programul "No Limits Men" si vei afla de la experti in domeniu cum iti poti imbunatati relatiile cu femeile, cu prietenii si cu familia ta.


Parinte

Daca vrei sa fii un parinte mai bun, ai sansa de a invata cum sa ajungi la rezultatul dorit. Programul "No Limits Men" te ajuta sa iti planifici activitatile profesionale in asa fel incat sa ai mai mult timp liber pentru familia ta.


Sanatate, sport, controlul greutatii

Felul in care arati iti poate deschide o multime de usi catre inima femeilor si te poate ajuta sa ai mai multa incredere in tine. Participa la programul "No Limits Men" si vei afla cum poti avea mai multa grija de sanatatea ta si de aspectul tau fizic.


Despre Body Mind Spirit

Centrul de psihologie si dezvoltare personala Body Mind Spirit are ca scop promovarea unei vieti pline de sanatate si armonie. Programele de dezvoltare personala te ajuta sa te dezvolti din punct de vedere personal si sa devii constient de potentialul tau. Pentru mai multe detalii, intra pe no-limits-men.ro.


Programari No Limits Men:

Persoana de contact: Daniela Cristea
Telefon Mobil: 0726.10.33.57
Telefon fix: 021.411.73.95
E-mail: daniela.cristea@mhmedia.ro
Adresa cabinet: Langa Spitalul Panduri

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea