Cariera

#angajari #joburi #angajari tineri #Targul de Cariere

Companiile clujene din domeniul IT fac recrutari la Targul de Cariere

Targul de Cariere, cea mai mare retea de profil din Romania, isi deschide portile si in aceasta toamna la Cluj-Napoca, unde vor avea loc doua editii: una dedicata mediului IT si care reuneste marile companii din domeniu (16-17 octombrie), dar si un eveniment de cariera dedicat altor domenii precum productie si tehnica, servicii, financiar, marketing (12-13 noiembrie). Ambele evenimente vor fi gazduite de Iulius Mall.

Targul de Cariere in IT reuneste zeci de companii din domeniu, printre care BG Soft, Beyluxe, Emerson, HP, SDL, Smart Tech, Steelcase si Yardi.

Tinerii cu studii superioare, absolvite sau in curs, cu sau fara experienta de munca, sunt principalii candidati vizati de companiile angajatoare prezente la Targul de Cariere.

„Faptul ca la standurile Targului de Cariere se afla in permanenta reprezentanti din departamentele de recrutare ale companiilor angajatoare este o mare oportunitate pentru candidati. O discutie de cateva minute cu un recruiter te poate plasa direct in lista scurta a candidatilor vizati cu prioritate pentru anumite posturi. Intalnirea fata in fata cu angajatorii este o sansa buna pentru orice candidat de a se informa pe indelete despre companiile si joburile care il intereseaza, dar si de a se prezenta cum crede mai bine in fata recruiterilor. Participarea la targurile de locuri de munca face deci informarea mai eficienta si poate scurta, in functie de cat de bine se prezinta fiecare candidat, perioada necesara in mod traditional selectarii pe un post. In definitiv, participarea la asemenea evenimente creste sansele de angajare ale oricarui candidat, pentru ca fiecare din noi e mai convingator in carne si oase decat poate fi intr-un CV depus la un sediu companie sau pe internet”, spune Radu Neag, PR Manager la Targul de Cariere.

Workshop-uri gratuite de cariera

Organizatorii le mai propun participantilor traininguri si seminarii pe tema gasirii vocatiei si a progresului rapid in cariera, dar si sesiuni de consultanta unu-la-unu in cariera si intalniri cu invitati supriza, in cadrul Atelierului de Cariere. Participarea la aceste evenimente este gratuita, iar in cadrul lor, participantii vor putea afla cum sa se integreze rapid la birou, cum sa lucreze mai bine cu managerii, dar si discutii despre politici de recrutare, politici de dezvoltare personala si multe altele. Toate aceste informatii sunt oferite de traineri instruiti sau de companiile care doresc sa sustina traininguri in cadrul Atelierului de Cariere.

Mai multe detalii si informatii pot fi gasite pe site-ul targuldecariere.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea