Cariera

#castiguri medici stomatologi #Life Dental Spa #clinica stomatologica #stomatolog

Clinica stomatologica unde medicii castiga mai mult decat in afara tarii

Stomatologia este un domeniu vast al medicinii, motiv pentru care pacientii se bucura de manopere dentare din ce in ce mai moderne. Tehnologia de ultima generatie se dezvolta constant, motiv pentru care si preturile tratamentelor stomatologice sunt pe masura.

Life Dental Spa este numele brand-ului sub care lucreaza mai multe clinici stomatologice din Bucuresti si Iasi. Infintata de cativa ani, clinica Life Dental Spa din Bucuresti se bucura de un numar impresionant de pacienti multumiti de serviciile medicale.

Acest fapt este evident nu doar prin prisma afacerii ce se dezvolta vizibil, dar si prin veniturile medicilor #LifeDentisti, care depasesc media la nivel international!  

Cine sta in spatele succesului Life Dental Spa?

Fondatoarea intregului concept Life Dental Spa si a clinicilor stomatologice aferente este dr. Cristina Obreja, medic stomatolog specialist in laser dentar, competenta dobandita in urma studiilor in strainatate, la Universitatea Aachen din Germania.

Intrebata cum se explica succesul clinicilor si veniturile de peste 3000 de euro pentru medicii #LifeDentisti, dr. Cristina Obreja pune accentul pe respectul fata de pacient. Astfel, se puncteaza principalele atuu-uri Life Dental Spa:

  1. Accentul pe etica medicala – pentru #LifeDentisti este esential ca etica medicala sa fie respectata, iar pacientul sa aiba parte de o experienta de cinci stele in cabinetul stomatologic din Bucuresti
  2. Diagnosticare corecta - #LifeDentist-ii incurajeaza inclusiv cautarea unei a doua pareri, fiind de parere ca foarte multe tratamente esueaza din pricina unui idiagnostic pus gresit. Asadar, echipa de medici Life Dental Spa pretuieste comunicarea dechisa medic-pacient, pentru a se obtine cat mai multe informatii legate de simptome.
  3. Tratamente minim-invazive LASER – un alt principiu implementat cu succes in clinica Life Dental Spa este folosirea laserului dentar: tehnologia de ultima generatie a laserului face posibila realizarea de tratamente fara ace, fara freze si fara durere!
  4. Tratamente FARA DURERE – probabil unul dintre cele mai importante aspecte ale tratamentelor realizate in clinicile Life Dental Spa este lipsa durerii din timpul tratamentelor: pacientii nu doar ca au parte de sedinte laser realizate intr-un timp record si eficiente, dar si durerea este complet eliminata!

Medicii au venituri de peste 10.000 de euro!

Life Dental Spa este o clinica din centrul capitalei ce ofera cele mai bune conditii atat pentru pacienti, cat si pentru medici.

In timp ce pacientii se bucura de tratamente ultramoderne, nedureroase, eficiente si biocompatibile, medicii beneficiaza de venituri de peste 3000 de euro, unii dintre acestia atingand chiar si peste 10.000 de euro la final de luna!

Cheia pentru ca medicii sa aiba un asemenea venit lunar sta in implicarea activa a conducerii Life Dental Spa in practica zilnica a clinicii. Astfel, pentru ca pacientii sa aiba parte de tratamentele eficiente realizate laser, medicii beneficiaza de:

  • Training-uri oferite de insasi dr. Cristina Obreja, fondatoare Life Dental Spa, cu privire la inserarea laserului dentar in cadrul tuturor procedurilor dentare, acesta avand rol atat principal in tratament, cat si adjuvant (extractii dentare asistate laser sau inserarea implanturilor dentare asistata laser)
  • Acces la materiale cat mai noi, biocompatibile, precum cele pentru plombe non-toxice sau implanturile dentare biocompatibile din ceramica sau zirconiu
  • Folosirea unei tehnologii de ultima generatie laser, aflata intr-o continua dezvoltare
  • Echipa tanara, dornica de ascensiune financiara si succes in viata profesionala
  • Lucru intr-o clinica cunoscuta la nivel national, unde marketing-ul eficient ajunge la pacientii care au nevoie de tratamente eficiente

Astfel, conducerea Life Dental Spa contribuie masiv la antrenarea medicilor intr-o activitate ultramoderna, din ce in ce mai multi pacienti alegand cabinetul stomatologic din Bucuresti!

O activitate constanta si pacientii multumiti reprezinta esenta veniturilor crescute ale medicilor Life Dental Spa!

Alege clinica stomatologica Life Dental Spa si bucura-te de venituri de peste 10.000 de euro pe luna!

Sursa foto: lifedentalspa.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea