Cariera

#angajare #interviu #job

Cele mai grave greseli pe care le poti face la interviul de angajare

Multi someri nu ajung nici macar la interviul de angajare daca au greseli gramaticale in CV sau aplica pentru mai multe posturi in acelasi timp. Afla care sunt cele mai grave greseli care te scot din cursa la angajare.

Recrutorii spun ca modul in care este redactat CV-ul il poate descalifica din start pe cel care cauta un loc de munca .

CV-urile redactate necorespunzator sau care contin greseli gramaticale sunt printre cele mai grave greseli care stau in calea obtinerii unui loc de munca.

Sansele candidatilor care aplica pentru mai multe  posturi in aceeasi companie scad la interviu. Neconfirmarea prezentei la interviu sau intarzierea sunt alti factori care ii descalifica pe multi romani care sunt in cautarea unui loc de munca.

Trebuie sa te documentezi inainte de intalnire - pe de o parte, cu privire la companie, pe de alta parte, cu privire la intrebari de genul Care sunt punctele tale forte?, Dar punctele slabe? sau Unde te vezi peste 5 ani?”, spun specialistii citati de Realitatea.net.

Aspectul vestimentar, atitudinea si abilitatile de comunicare sunt analizate in detaliu de recrutor si pot constitui criteriul decisiv.

Ascunderea defectelor, raspunsurile evazive sau critica dura la adresa fostului angajator nu sunt bine privite de recrutori in timpul interviului. Deasemenea, candidatii care isi exagereaza calitatile in CV sau la interviu isi scad sansele de angajare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea