Cariera

#hackerita #scafandru #meserii #mingi de golf #ascutitor profesionist de creioane

Cele mai ciudate meserii din lume

Odata cu evolutia societatii, piata muncii s-a diversificat, iar lista meseriilor s-a imbogatit cu specializari extrem de ciudate. Una dintre ele este aceea de scafandru care recupereaza mingi de golf. La acest specialist se apeleaza in momentul in care partidele de golf se desfasoara in apropierea unui lac, iar jucatorii nu reusesc sa trimita mingile dincolo de acesta.

Scafandrul se scufunda dupa mingi in jur de patru zile pe saptamana. In fiecare zi, el poate recupera circa 4.000 de mingi de golf.

O alta meserie bizara este cea de hacker "etic", care este angajat de companii pentru a depista bresele in sistemele lor de securitate. Salariul anual al unui astfel de "hacker" poate depasi suma de 170.000 de dolari.

Totodata, afla ca exista persoane care sunt platite pentru a sari pe saltele, pentru a le testa elasticitatea si rezistenta.

Lista este completata cu meseria de ascutitor profesionist de creioane. O astfel de persoana este David Reese, angajat la Artisanal Pencil Sharpening. El ascute creioanele cu cutitul si le returneaza clientului insotite de aschiile de rigoare si de un certificat de autenticitate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea