Cariera

# floristica #taining

Cel mai complex program de training in domeniul floristicii obtine recunoasterea AIFFR

Viitorii absolventi ai cursurilor de florist organizate de agentia Creative Business Management si floraria Floridelux.ro vor avea recunoasterea Asociatiei Interprofesionale a Floristilor si Floricultorilor din Romania (AIFFR). La finalizarea modulelor de curs, acestia vor primi un certificat de absolvire care atesta apartenenta la grupul de profesionisti care activeaza in domeniul floristicii. AIFFR este o alianta de companii puternice si inovative care activeaza in industria floristica. Din asociatie fac parte producatori, importatori, distribuitori, designeri florali, floristi si profesori.

“Asociatia este o voce a industriei, militand pentru cresterea competitivitatii, a educatiei si a tehnicilor de vanzare in domeniul florilor. Obiectivele sale includ contributia la calificarea fortei de munca din acest domeniu la standarde care sa fie recunoscute de catre toti membrii sai. Recunoasterea cursurilor de decorator floral si a intregului program de floristica desfasurat de unii dintre membrii fondatori ai acestei asociatii este un semn de recunoastere a standardelor educationale pe care le respecta trainerii nostri”, a declarat Marius Dosinescu, presedintele AIFFR.

Programul de pregatire in floristica desfasurat de Floridelux.ro si Creative Business Management este cel mai complex lansat pe piata din Romania. Intregul stagiu de pregatire insumeaza peste 220 de ore de teorie si practica si se intinde pe parcursul unui an de zile. Programul este echivalentul unui MBA in domeniul floristicii si beneficiaza de doua acreditari ANC recunoscute la nivel european: Floral Decorator si Competente antreprenoriale. La finalul primelor doua module de curs, Decorator floral- hobby si arta si Florist Junior, participantii vor putea obtine, in urma unui examen, certificatul de Florar Decorator cu cod COR 611203. Urmatoarele doua module sunt axate pe dezvoltarea abilitatilor de business in domeniul floristicii si sunt predate de fondatorii celei mai mari florarii online din Romania, Floridelux.ro. Florist Specialist si Florist expert sunt module care ofera o specializare avansata celor care vor sa dezvolte o afacere in acest domeniu. Absolventii acestor module vor putea obtine un certificat de Competente antreprenoriale, recunoscut de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari.

“Recunoasterea AIFFR este o noua dovada a nivelului inalt de pregatire pe care il oferim in cadrul acestui program. Pregatirea se face in atelierul Floridelux.ro, ceea ce ofera cursantilor o experienta completa si o intelegere mai usoara a notiunilor predate de traineri. Ne dorim ca acest program sa aiba recunoasterea industriei si sa devina o sursa credibila de forta de munca cu o calificare inalta”, a declarat Bianca Preda, business manager in cadrul agentiei Creative Business Management.

Urmatoarele sesiuni de curs sunt programate sa inceapa la finalul lunii iulie, cu o noua editie a cursului de Decorator Floral - Hobby si Arta, iar cei care opteaza pentru modulele urmatoare pot beneficia de ofertele early bird, lansate de organizatori in aceasta perioada.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea