Cariera

#cariera #joburile #joburile viitorului #joburi bine platite

Cel mai bine platite joburi ale viitorului

Vrei sa castigi mai mult in urmatoarea perioada, insa nu stii catre ce domeniu sa te reorientezi? Revista "Business Insider" a alcatuit o lista cu joburile care vor avea cea mai mare cautare in viitor, dar care vor oferi si salarii imense. Iata care sunt acestea.

1. Hacker etic

Hackerul etic este una dintre cele mai ciudate denumiri de joburi ale viitorului, mai ales prin alaturarea celor doi termeni. Acest job face parte din domeniul ciberneticii, iar hackerii etici sunt angajati de catre marile companii pentru a sparge anumite sisteme si site-uri tocmai pentru a le descoperi problemele de securitate.

2. Staticienii

Un alt job care va fi la mare cautare in viitor va fi cel de statician. Acestia vor fi cautati in special de oamenii de afaceri, care isi vor dori sa cunoasca riscurile la care se expun in ceea ce priveste business-urile pe care vor sa le lanseze.

3. Chimist alimentar

Chimistii alimentari vor avea un rol foarte important pe piata muncii in viitor, mai ales ca autoritatile din lumea intreaga doresc imbunatatirea cat mai rapida a texturii mancarii.

4. Epidemiologii 

In viitor, si meseria de epidemiolog va starni interes. Acestia sunt profesionisti esentiali ai medicinei, deoarece se ocupa cu depistarea diverselor afectiuni si boli, analizeaza tehnici si proceduri de sterilizare, dar efectueaza si cercetari pentru noi tratamente. 

5. Inginerii front-end 

Desi pare destul de simplu sa apesi un buton pe site pentru a intra intr-o alta pagina, in spatele acestui proces se afla oameni care duc o munca asidua pentru a se putea realiza acest lucru. Ei se numesc ingineri front-end, iar munca lor este mult mai complicata decat s-ar crede.

Sursa foto: closingamericasjobgap.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea