Cariera

#mancare #cariera #birou #concurenta #obiecte personale #agende #pixuri

Lucruri pe care nu este indicat sa le tii pe biroul de la locul de munca

La prima vedere, obiectele pe care le tin angajatii pe birou par inofensive. In realitate, prezenta anumitor obiecte poate avea un rol compromitator si il va determina pe sef sa-si puna mari semne de intrebare in legatura cu profesionalismul salariatilor.

Iata cateva lucruri care, conform USNews.com, nu trebuie sa afle pe biroul angajatilor:


1. Fotografii personale sau din timpul petrecerilor. In general, sefii sunt circumspecti in legatura cu etalarea vietii personale a angajatilor. Ei sunt constienti ca aceste fotografii ar putea fi vazute de clienti sau de alte persoane din afara firmei.


2. Ramasite de mancare. Exista posibilitatea ca in incaperile in care se lucreaza sa vina clienti importanti, iar biroul plin cu resturi de alimente, unele dintre ele cu mirosuri puternice, va afecta imaginea echipei.


3. Pixuri sau agende de la firme concurente. Este de evitat ca pe birou sa existe asemenea obiecte, deoarece seful ar deveni extrem de suspicios. El ar putea crede ca in firma exista scurgeri de informatii sau ca angajatul care detine obiectele respective este la un pas de a se angaja la concurenta.

Sursa foto: bzi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea