Cariera

#cv #redactare CV # greseli redactare

Ce greseli trebuie sa eviti in redactarea CV-ului

CV-urile redactate defectuos reprezinta una dintre principalele cauze care-l determina pe angajator sa evite o parte a candidatilor.

Iata cateva dintre greselile care reusesc sa-i enerveze pe angajatori:

1. CV-ul are prea multe informatii. Candidatii cred ca, mentionand toate activitatile intreprinse la fostele locuri de munca, au mai multe sanse de angajare. In realitate, abundenta de informatii, unele dintre ele irelevante, il fac pe angajator sa creada ca acei candidati nu stiu sa puna accentul pe lucrurile cu adevarat importante.

2. CV-urile subiective. Cei care fac angajari nu sunt interesanti de opinii personale, care denota lipsa de profesionalism, ci de fapte si date exacte.

3. Fonturile si greselile ortografice. Din dorinta de a surprinde in mod placut angajatorul, unii candidati apeleaza la sublinieri agresive sau la fonturi speciale. In schimb, trimit CV-ul plin de greseli ortografice si gramaticale, fapt care le reduce drastic sansele de a fi angajati.

Sursa foto: a1.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea