Cariera

#job #interviu #angajare

Ce greseli te descalifica in fata agentilor de recrutare

Greselile gramaticale si informatiile false din CV sunt cele mai mai mari greseli pe care le fac romanii atunci cand cauta un loc de munca , spun recrutorii.

Exagerarile sau chiar minciunile din CV vor fi descoperite la interviu sau in perioada de proba si te pot face sa pierzi locul de munca sperat.

Nici sinceritatea exagerata nu este un atu pentru cei care cauta un loc de munca, mai ales daca e vorba de un comportament lipsit de profesionalism.

Unii candidati povestesc cum s-au certat cu superiorii sau despre conflicte deschise cu colegii. Astfel de situatii nu pot fi trecute cu vederea”, a explicat Monica Dona, Human Capital Consultant la firma de recrutare Lugera & Makler, citata de Realitatea.net.

Greselile gramaticale sunt un criteriu important doar atunci cand ele ar putea avea un efect negativ doar atunci cand comunicarea este un element important al slujbei pentru care aplici.

Imbracamintea nepotrivita si balbaielile cauzate de emotii sunt si ele trecute de vederea de unii recrutori si nu sunt obstacole de nedepasit pentru romanii care cauta un loc de munca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea