Cariera

#concedieri #angajari #recrutari #restructurari #angajari vara #firme de paza

Ce firme fac cele mai multe angajari in aceasta vara

Daca esti in cautarea unui job si inca nu ai gasit nimic care sa fie pe placul tau, exista cateva firme care fac numeroase angajari in aceasta vara. Cele mai multe sunt in companiile de logistica, IT si software, conform unui sondaj recent realizat in randul angajatorilor de Antal Global Snapshop.

Firmele de securitate si paza au cele mai mari intentii de angajare in urmatoarele trei luni, arata studiul. De asemenea, companiile din industria auto fac si ele angajari, 68% din angajatori declarand ca vor sa faca recrutari de specialisti si manageri si 60% in retail.

In domeniul financiar-bancar, 41% din angajatori au declarat ca au intentii serioase in ceea ce priveste recrutarile de manageri, insa au spus ca acest procent va scadea cu 32% in urmatoarea perioada.

Rezultatele studiului au aratat ca 47% din companiile romanesti fac angajari in acest moment, 48% intentioneaza sa recruteze in urmatoarea perioada, 31% fac concedieri, in timp ce 32% vor continua restructurarile in urmatoarele trei luni.

Sursa foto: business24.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea