Cariera

#angajare #resurse umane #angajat

Ce cauta angajatorii la viitorii angajati

Specialistii in resurse umane cauta sinceritate, flexibilitate, seriozitate si implicare si CV-uri fara greseli gramaticale .

Specialisti in resurse umane din cadrul firmelor care participa la targul de joburi Angajatori de TOP au o lista lunga de cerinte pentru viitori angajati. 

Daca primele cerinte tin de personalitate, potentialii angajati trebuie sa arate si abilitatile tehnice si de comunicare si competentele lingvistice.

“Sa verifice CV-ul inainte de a-l trimite (sa nu aiba greseli gramaticale si preferam CV-urile in engleza), sa nu aplice pentru absolut toate pozitiile pe care le avem publicate. La interviu sa fie ei insisi, sa fie sinceri si deschisi". Acestea sunt cerintele Oanei Popa, Recruitment Lead - Talent Acquisition in cadrul Wipro Technologies Romania, citata de Realitatea.net.

Candidatii trebuie sa inteleaga cerintele jobului la care aplica, si sa fie entuziasti si seriosi, spune Georgiana Pascale, reprezentant al TechTeam Global.

Experienta profesionala in domeniul in care iti cauti un loc de munca este o conditie necesara pentru multi specialisti in resurse umane.

Pregatirea si participarea la interviu trebuie tratate cu seriozitate de catre cei care vor sa-si gaseasca un loc de munca, spune Elena Leu, manager resurse umane in cadrul firmei AKKA Romania.

“Sa ne demonstreze compatibilitatea cu modalitatea noastra principala de lucru - "Customer first". Candidatii cu o abordare directa, decisa, deschisa pot fi siguri ca vor fi remarcati", si-a explicat cerintele Andra Sforoi, reprezentant Ericsson.

In cadrul targului de locuri de munca angajatori de top sunt oferite 1.600 de locuri de munca si stagii de practica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea