Cariera

#importanta carti de vizita #carti de vizita

Cartile de vizita – un instrument de marketing extrem de important

Cand detineti o companie, vietile dvs. personale si de afaceri se imbina. Acest lucru inseamna ca orice loc -  un eveniment din industrie sau un targ poate reprezenta o oportunitate de marketing. O carte de vizita ofera o modalitate perfecta de a discuta despre afaceri si de a va promova.

 

Mai jos regasiti cateva dintre motivele pentru care cartile de vizita sunt la mare cautare, iar alegerea unui serviciu de print carti de vizita este necesara.

Cartile de vizita sunt ieftine

In primul rand vestea buna este ca alegerea cartilor de vizita nu este costisitoare. In functie de furnizorul pe care il utilizati, puteti imprima un teanc de 100 de carti de vizita standard sau personalizate la preturi mici. Cartile de vizita sunt accesibile si sunt un instrument de marketing eficient.

Ce sa includeti pe cartea de vizita?

S-ar putea sa va ganditi ca o carte de vizita este foarte utila dar nu stiti ce sa includeti pe ea?

Cand vine vorba despre ceea ce ar trebui sa includeti pe cartea de vizita, nu exagerati lucrurile. Le puteti pastra simple si puteti include doar numele companiei, numarul de telefon, email-ul si website-ul firmei.

Daca dvs credeti ca exista si alte detalii relevante pe care ar trebui sa le includeti in print carti vizita, cum ar fi orele de functionare, le puteti pune pe spate, dar cel mai bine este sa nu va inghesuiti cartea de vizita cu prea multe informatii.

Schimbarea digitala a informatiilor de contact este impersonala

Trimiterea informatiilor de contact prin text sau e-mail este convenabila, dar este, de asemenea, extrem de impersonala. Atunci cand oferiti personal o carte de vizita, potentialul client va aprecia acest gest.

Sunt cele mai eficiente instrumente de marketing direct

Marketingul prin e-mail, optimizarea motoarelor de cautare si mass-media fac o treaba excelenta in atragerea de oportunitati si perspective, dar acestea nu sunt la fel de eficiente ca o intalnire personala unde puteti face schimb de carti de vizita.

Puteti intalni oricand un potential client, fie ca este vorba de o expozitie comerciala, conferinta din industrie sau chiar in aeroport. Asigurati-va ca aveti carti de vizita la dvs in orice moment pentru a nu pierde niciodata ocazia de a crea o conexiune de afaceri valoroasa.

Cartile de vizita ofera o legitimitate afacerii dvs

Oamenii vor sa aiba incredere intr-o afacere iar atunci cand se confrunta cu firme care nu au de exemplu o reputatie de lunga durata ei vor judeca acea companie dupa aspectul ei (si ce spun ceilalti despre ea). Avand carti de vizita personalizate este o modalitate prin care ii convingeti pe oameni ca afacerea dvs este reala si vor avea mai mare incredere in dvs.

Cartile de vizita ofera oportunitati de promovare

Evident, atunci cand distribuiti o carte de vizita va promovati afacerea si sperati ca persoana careia ii oferiti cartea de vizita va folosi informatiile pentru a va contacta.

Astfel, optand pentru print carti vizita le puteti transforma intr-un obiect promotional care va servi ca un memento vizibil zilnic al afacerii dvs.

O carte de vizita reprezinta prima impresie

Atunci cand intalniti un potential client va doriti ca acesta sa plece cu o prima impresie buna despre dvs si compania dvs. O carte de vizita memorabila face mult mai mult decat sa transmita o adresa de e-mail sau un numar de telefon. Oferirea unei carti de vizita creaza o conexiune si o prima impresie excelenta.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea