Cariera

#locuri de munca #it #joburi # joburi cautate #industrie IT #salariu 2013

Care vor fi cel mai bine platite joburi in 2013

Piata angajarilor din 2013 se anunta a fi una promitatoare, in special din punct de vedere financiar. Potrivit specialistilor in recrutare, persoanele care isi cauta un job nou in domeniul IT pot beneficia de salarii cuprinse intre 600 si 5000 de euro incepand cu anul 2013.

Se pare ca domeniul IT ramane unul dintre cel mai bine remunerate activitati si in 2013. De pilda, postul de IT developer poate fi cu atat mai bine platit, cu cat angajatul cunoaste mai multe tehnologii si instrumente care sa il ajute sa dezvolte produsele si serviciile companiei pentru care lucreaza. Cu o pregatire de baza, un incepator in domeniu ar putea porni in cariera cu un salariu de 600 de euro.

In mod firesc, cu cat angajatul are mai multa experienta si cu cat avanseaza pana la pozitia de senior developer, cu atat salariul acestuia este mai mare, ajungand pana la 4000 de euro.

In acelasi timp, si sectorul financiar va oferi in anul 2013 locuri de munca foarte bine platite. Veniturile specialistilor sunt influentate, si in acest caz, de nivelul de experienta si cunostintele angajatului.

Expertii in IT, comunicatii, finante sau expertii in stiinţe juridice se vor afla in topul angajatilor cu cele mai mari castiguri salariale, estimeaza specialistii in resurse umane.

Sursa foto: o5.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea