Cariera

#job #cariera #marire salariu #refuz marire salariu

Cand sa refuzi o marire de salariu

In cazul in care vrei sa pleci de la o firma, insa compania nu vrea sa renunte la serviciile tale si primesti o propunere de marire de salariu, ar fi cazul sa refuzi oferta, sunt de parere specialistii in resurse umane.

Expertii de la CareerBliss spun ca este mai bine sa refuzi aceasta propunere de marire de salariu, deoarece relatiile cu colegii tai se vor schimba imediat ce te vei intoarce la munca, iar cauzele care te-au determinat sa renunti la acest job nu se vor schimba.

De asemenea, iti vei pierde increderea in fata angajatorului, care te va percepe ca pe un santajist care ameninta cu plecarea doar pentru a primi o marire de salariu. In plus, in momentul in care compania va gasi un candidat care sa fie la fel de bun ca tine, ai putea fi concediat cu usurinta. Totodata, in urma acestei recompensari ai putea primi si sarcini in plus. Asa ca, inainte de a accepta o marire de salariu, intr-o astfel de situatie, analizeaza atat beneficiile, cat si pierderile.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea