Cariera

#angajat #serviciu #bicicleta

Bicicleta de serviciu, calea catre un angajat mai motivat?

Un studiu realizat in Marea Britanie arata ca angajatorii spun ca "bicicleta de serviciu" imbunatateste implicarea angajatilor la locul de munca .

Studiul realizat de Cycle to Work Alliance, arata ca angajatorii care ofera personalului biciclete pentru deplasarea la locul de munca sunt multumiti de efectul acestora asupra muncii angajatilor.

Primele "biciclete de serviciu" au fost introduse in Marea Britanie in 1999, pentru protejarea mediului prin reducerea emisiilor de CO2, dar se pare ca ele contribuie si la motivarea angajatilor.

Potrivit studiului citat de Realitatea.net opt din zece angajati care folosesc bicicleta ca mijloc de transport catre locul de munca spun ca au observat o imbunatatire a starii de sanatate si ca mersul pe bicicleta este o modalitate eficienta de a se mentine in forma.

"Bicicleta de serviciu" a fost introdusa si in Romania, de companii ca Orange, Raiffeisen sau ING Asigurari de Viata . Acestea au montat rasteluri speciale pentru biciclete in fata sediilor centrale si ofera unor angajati biciclete branduite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea