Cariera

#cariera #locuri de munca # locuri de munca auchan # angajari auchan #auchan

Auchan face angajari in mai multe orase. Afla ce posturi sunt disponibile!

Auchan, unul dintree mai importante lanturi de hipermarketuri din Romania, anunta ca sunt disponibile o serie de posturi la magazinele pe care le detine in Bucuresti, Targu-Mures, Iasi, Craiova, Pitesti sau Suceava.

Grupul francez cauta persoane cu studii superioare si cu experienta in domenii precum resursele umane, comertul cu amanuntul sau achizitii. Sunt disponibile urmatoarele joburi: achizitor (pentru Bucuresti), manager raion, manager departament, sef serviciu case, controlor de gestiune. Auchan promite salarii atractive si un bonus anual in functie de performante.

Peste 20 de posturi de manageri de raion food si non-food sunt vacante in Targu-Mures, Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara, potrivit anunturilor postate pe site-ul eJobs.

De asemenea, mai sunt disponibile urmatoarele posturi: specialist training, contabil de investitii, responsabil raportare, sef de securitate, casier trezor, achizitor sezonier.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea