Cariera

#locuri de munca #tineri #ase #targ de joburi #contabili

ASE organizeaza un targ de joburi dedicat absolventilor de studii economice

Circa 5.000 de studenti si absolventi de facultati cu profil economic sunt asteptati in luna martie la un targ de locuri de munca organizat in Capitala de Academia de Studii Economice. Targul, intitulat "ASE Job & Internship Fair", va avea loc in perioada 20-21 martie 2013, in cladirea Ion N. Angelescu din Strada Caderea Bastiliei, nr. 2-10.

La targ si-au anuntat participarea firme care activeaza in asigurari-brokeraj, domeniul financiar-bancar, contabilitate, audit si consultanta, marketing, cercetare de piata, publicitate, managementul resurselor umane, comert, turism, IT si telecomunicatii. Lista este completata cu o serie de companii din sectorul administrativ, imobiliar si energetic.

Datele privind somajul inregistrat in decembrie 2012 arata ca 3.965 de economisti, dintre care 2.355 nu au depasit varsta de 25 de ani, sunt someri. De asemenea, sunt in somaj 4.661 de contabili, dintre care 1.250 sunt tineri sub 25 de ani.

Sursa foto: capital.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea