Cariera

#ue #locuri de munca #eures

Aproape jumatate din joburile libere din UE nu isi gasesc candidati

EURES, portalul care centralizeaza ofertele de joburi din Europa ofera momentan peste 1.150.000 de locuri de munca , pentru care au aplicat insa doar 632.500 de candidati.

In cele 31 de tari europene, mai mult de 500.000 de joburi nu isi gasesc nici macar un candidat.

Agentii de vanzari si finantistii sunt cei mai cautati, potrivit datelor EURES. In Germania sunt disponibile aproape 12.000 de astfel de locuri de munca.

Alte posturi oferite sunt cele de vanzatori si personal de prezentare, in Germania (6.000), Austria (1.800) si Franta (1.300).

Personalul de ingrijire este cel mai cautat in Marea Britanie, cu 21.600 de locuri de munca.

Cererea este in crestere si pentru alte profesii, precum: casieri, casieri de banca si functionari in domenii conexe, directori de vanzari si de marketing, precum si directori ai departamentelor de finante si administratie, lucratori in servicii menajere si de alimentatie publica , functionari cu atributii generale si mecanici si instalatori de echipamente electrice si electronice, potrivit Realitatea.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea