Cariera

# sisteme de afisare #aparatura birou #aparatura

Aparatura pentru birou si sisteme de afisare - toate intr-un singur loc - Zenon.ro!

Va oferim o gama variata de produse de birotica si papetarie la preturi accesibile si un serviciu de livrare rapida, oriunde in tara, pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura de accesorii de cea mai buna calitate, in timp util.

Printre obiectele de papetarie intalnim si ghilotina, aceasta este un instrument cu ajutorul careia poti taia mai multe hartii de dimensiuni mari in formatele pe care le doresti. Taiatul colilor se face mult mai usor daca utilizati ghilotina hartie, foarfeca fiind incapabila de asa o mare precizie si cantitate taiata dintr-o singura miscare. Capacitatea de taiere a unei ghilotine fiind de la 10 coli pana la mai mult de 45 coli.

Ghilotine ieftine si de calitate

O ghilotina de hartie poate fi manuala sau electrica si se diferentiaza dupa mai multe caracteristici, cum ar fi tipurile in care poate fi taiata hartia, numarul de coli pe care le poate taia o data, formatul hartiei A2, A3, A4 si A5.

Cauti un flipchart magnetic de calitate la un pret accesibil?

Un flipchart magnetic poate fi utilizat in cadrul oricarui fel de prezentare pentru a transmite informatii despre diverse subiecte, pentru scrierea ideilor in cadrul sedintelor, intalnirilor, in cadrul unor institutii, in cadrul training-urilor, pentru a desena sau pentru a stabili o strategie.

 

La noi gasiti diverse modele de flipchart care vor corespunde nevoilor dvs. Solutia ideala pentru un sistem de afisare calitativ o reprezinta flipchart-ul magnetic care poate fi cu brate laterale, mobil, simplu sau cu suprafata din sticla.

Table magnetice - cate birouri....atatea tipuri si modele

Tabla magnetica are o medie de folosinta de minim 10 ani, de accea este foarte important sa nu va grabiti atunci cand doriti sa cumparati. Pretul mic la cele mai multe table magnetice inseamna din start si o calitatea mai proasta.

Tabla cu suprafata magnetica beneficiaza de un design atractiv, este foarte fina, rezistenta la zgariere, are un contrast bun al culorilor si este usor de intretinut.

Si, pentru ca Zenon comercializeaza direct cele mai cunoscute marci de tabla magnetica, de la Optima, Visual, Smart, Smit, Office si altii, va ofera cele mai bune preturi si oferte la aceste produse. Garantia acestor produse este de la 3 la 10 ani in functie de model si firma. Profita acum de cele mai bune preturi de la Zenon, comanda online, telefonic sau pe email si iti livram tabla magentica de care ai nevoie in maxim 24-48 de ore.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea