Cariera

#salariati #angajati #angajati la domiciliu #sedii #costuri sedii

Angajati la domiciliu- o idee tot mai agreata pentru a scapa de costurile sediilor

Posibilitatea de a face bani lucrand de acasa era visul oricarui angajat si cosmarul fiecarei companii, pana de curand. Un concept de business care transforma in realitate dorinta salariatilor de a nu mai veni la job a fost implementat timid, dar cu succes, in state din Occident si ar putea deveni cel mai revolutionar proiect si pe plan local.


Economii de minim 10.000 de euro anual

Specialistii contactati de Business24 spun ca principalul avantaj al companiilor este scaderea cheltuielilor, in conditiile in care toate costurile pentru intretinere, utilitati si facturile vor fi reduse sau chiar eliminate. Economia realizata poate ajunge si pana la 25% din cifra de afaceri.

"O companie poate economisi cel putin 10.000 de euro pe an", crede Vlad Dutescu, training managing partner la Sandler, care adauga ca bugetul pe care trebuie sa il aloce o firma pentru intretinerea unui birou porneste de la 300 de euro.

Citeste continuarea articolului pe Business24.ro!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea