Cariera

#institutii publice #cariera #angajari #director #sef de serviciu

Angajari in institutiile publice: se cauta directori si sefi de serviciu

O serie de ministere si institutii subordonate acestora organizeaza in aceasta perioada concursuri de angajare, in vederea ocuparii unor posturi de conducere.

Astfel, pe data de 20 septembrie va avea loc un concurs pentru ocuparea functiei de director general a Directiei Generale Turism din cadrul Ministerului Dezvoltare Regionale si Turismului. Candidatii trebuie sa aiba diploma care sa ateste absolvirea unei facultati cu profil economic, precum si o vechime de minim trei ani in specialitatea necesara exercitarii functiei.

Pe 17 septembrie are loc un concurs si la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. Sunt vacante posturile de director general si de director general adjunct la Directia Generala Dezvoltare Rurala - Autoritate de Management. Cerinte: studii economice sau de magement si vechime de minim trei ani in specialitatea necesara.

La data de 13 septembrie are loc un concurs de promovare pentru pozitia de sef de serviciu - Serviciul de comunicare si relatii publice din cadrul Directiei de comunicare, relatii publice, mass-media si transparenta a Ministerului Finantelor Publice.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea