Cariera

#germana #translatori #macelari #ingineri #angajari #germania

Angajari in Germania pentru posturile vacante de macelari/transatori si ingineri alimentari - germana, nivel avansat

ProWorkers, companie construita in jurul unei platforme online de promovare a fortei de munca in strainatate, anunta deschiderea unor posturi in Germania in domeniul industriei alimentare. Pozitiile se adreseaza indeosebi candidatilor cu experienta dovedita in domeniul ingineriei alimentare, cunoscatori de limba germana la nivel avansat, dar si persoanelor care detin o calificare ca si transator / macelar.

 

Ingineri alimentari cu limba germana la nivel avansat si macelari / transatori in Germania cu un salariu minim net de 2000 de euro pe luna

Prin intermediul ProWorkers companiile straine din Germania si-au manifestat interesul privind selectia si recrutarea de ingineri alimentari care au cunostinte de limba germana la nivel avansat si macelari / transatori din Romania.

O companie din Germania cauta urgent ingineri alimentari care au cunostinte de limba germana la nivel avansat si macelari / transatori. Potentialii angajati, pentru functia de inginer alimentar vor avea un salariu minim net de 2000 euro pe luna la un program de 8 ore pe zi, de luni pana vineri. Persoanele angajate pentru posturile vacante de macelari / transatori sunt platite per kg, salariul lor lunar net ajungand la suma de 2000 de euro lunar. Totodata, toti angajatii vor beneficia de un contract de munca pe perioada nedeterminata semnat in Romania. Candidatul ideal detine diploma in domeniul Ingineriei alimentare / transarii si are experienta in domeniul calificarii sale.

ProWorkers – colaborator de succes in relatia cu potentialii angajati

Compania ProWorkers a fost fondata de catre Andrei Ursachi, un antreprenor roman cu o experienta anterioara de peste 7 ani in domeniul serviciilor de recrutare si plasare a fortei de munca. Dupa cinci ani de activitate, una din firmele administrate de Andrei Ursachi a fost premiata cu locul trei in topul firmelor private din judetul Suceava, in urma evaluarii indicatorilor cu caracter economic si comportament etic. Din 2015, ProWorkers detine certificatul ISO 9001, dovedind astfel ca principiile directoare ale acestui brand depind de asigurarea calitatii in relatie cu toti partenerii sai.

Este important pentru noi sa oferim un serviciu complet si profesionist. Avand in vedere ca piata muncii este intr-o schimbare continua, astazi diferenta este reprezentata de un CV bine realizat sau un raspuns documentat. ProWorkers ofera o abordare individuala, personalizata in functie de client. Misiunea companiei este aceea de a satisface nevoile unui personal calificat, in functie de cerintele colaboratorilor, dar si incadrarea in campul muncii a candidatilor, in functie de calificarile acestora, mentioneaza Andrei Ursachi CEO, ProWorkers.

Despre ProWorkers

ProWorkers este construita pe baza unei platforme online dedicata companiilor straine aflate in cautarea celor mai potriviti angajati, pe de o parte, si persoanelor care se afla in cautarea dezvoltarii carierei, pe de alta parte. Spre deosebire de alte organizatii din acelasi domeniu de activitate, ProWorkers integreaza toate serviciile astfel incat colaboratorii sai, companiile si potentialii angajati, obtin rezultate garantate.

Administrata de o persoana cu o experienta de peste 7 ani in domeniul resurselor umane, un portofoliu de 30 de colaboratori externi si peste 450 locuri de munca facilitate, ProWorkers nu se concentreaza pe vanzarea unor servicii de intermediere, ci mai degraba pe realizarea unui parteneriat de succes pe termen lung in relatie cu toti colaboratorii sai.

Puteti aplica pentru un loc de munca in strainatate completand formularul accesibil online la adresa //proworkers.eu/ro/formular.php. De asemenea, pentru informatii suplimentare reprezentantii ProWorkers pot fi contactati prin e-mail la urmatoarele adrese : georgeta.belciug@proworkers.eu si isabella.prutean@proworkers.eu sau la numarul de telefon 0755692427.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea