Cariera

#interviu #trucuri #angajare

Ai probleme la interviul de angajare? Iata cateva trucuri

Concurenta la interviuri este din ce in ce mai mare, asa ca orice greseala te poate costa jobul.Iata cateva trucuri pentru un interviu reusit.

Pauzele in timpul conversatiei, capcana pentru candidat

Desi este o situatie intalnita si in conversatiile de zi cu zi, linistea stanjenitoare din mijlocul unei conversatiei este o metoda folosita de angajatori pentru a cunoaste mai bine candidatul.

Intrebari concrete obliga la sinceritate

Ti se vor pune intrebari concrete, cum ar fi sa spui numele fostului tau angajator, in incercarea de a verifica informatiile din curriculum vitae .

Intrebari deschise

Intervievatorul ti-ar putea cere sa povestesti o situatie dificila fara a-ti oferi mai multe detalii. Prin astfel de intrebari angajatorul va intelege daca esti o persoana care urmareste sa rezolve problemele sau esti un "creator" de probleme.

Utilizarea adverbelor face diferenta intre candidati

Intervievatul va urmari utilizarea in conversatie a adverbelor. Candidatii cu performante vor da raspunsuri directe, la timpul trecut, fara pareri personale si la "indemana" vor fi adverbele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea