Cariera

#femei #job #loc de munca

Afla in ce domenii se gasesc cele mai multe joburi bune pentru femei

Cele mai multe femei cauta locuri de munca cu prigram flexibil si cu optiunea de a lucra de acasa. Afla in ce domenii se gasesc cele mai multe joburi bune pentru femei.

Un studiu realizat de specialistii site-ului de cariera CareerBliss, arata ca cele mai bune joburi pentru femei pot fi gasite in sectorul farmaceutic, biotehnologie si administrativ.

Majoritatea femeilor care au participat la studiu au ales locurile de munca cu program flexibil si optiunea de a lucra de la domiciliu", au spus reprezentantii CareerBliss, citati de Realitatea.net.

Alte domenii cu joburi bune pentru femei sunt contabilitatea, telecomunicatiile si resursele umane.

Topul realizat de specialisti a avut la baza cateva criterii importante: echilibru viata personalaviata profesionala , relatiile cu superiorii si colegii, pachetul salarial si de beneficii, mediul de lucru si oportunitatile de dezvoltare a carierei.

In momentul de fata, in Romania, domeniile cu cea mai mare pondere a angajatilor femei sunt PR-ul, resursele umane si marketingul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea