Cariera

#productivitate #job #cariera #crestere productivitate

Afla cum poti sa-ti maresti productivitatea la locul de munca!

Productivitatea la locul de munca poate fi marita operand o serie de modificari de comportament.

Iata cateva dintre sfaturile pe care Kontrary.com le ofera celor care vor sa fie mai eficienti la job:

1. Dormi cel putin sapte ore pe noapte. Statistica arata ca un angajat care doarme suficient este mult mai productiv decat cel unul care obisnuieste sa piarda noptile.

2. Trezeste-te mai devreme. Trezitul cu cel putin doua ore si jumatate inainte de ora la care trebuie sa ajungi la serviciu te ajuta sa iti faci ordine in ganduri si sa ai un avans considerabil fata de restul colegilor. Exista studii care arata ca persoanele care isi ating varful de performanta in prima parte a zilei sunt mult mai eficiente decat ceilalti.

3. Consuma fructe si legume si bea multa apa. In acest fel, vei avea parte de un plus de energie care te va ajuta sa te concentrezi mai bine si sa-ti termini sarcinile intr-un timp mai scurt.

4. Fa sport. La fel ca in cazul apei si consumului de legume si fructe, o jumatate de ora de exercitii fizice facute in timpul diminetii te va ajuta sa iti incepi ziua de munca plin de energie.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea