Cariera

#companii #joburi # joburi disponibile # companii mari

Afla ce joburi sunt disponibile in marile companii!

HP, McCann Erickson si GlaxoSmithKline sunt doar cateva dintre marile companii care fac angajari. Printre locurile de munca unde poti aplica se numara atat operator vanzari, dar si project manager.

HP angajeaza in Romania pe posturi cu norma intreaga de la "entry-level" pana la project manageri si team manageri. Orasele vizate de HP sunt in principal Bucuresti si Cluj, iar printre posturile mentionate pe site-ul companiei se numara cele de Software Engineer, Sales Ordier Coordinator, Java Developer, Human Resorces Specialist si Customare Service Representative.

Daca vrei sa lucrezi la GlaxoSmithKline Romania, atunci poti aplica pentru un post de Operator Vanzari prin Telefon, Reprezentant Comercial sau Reprezentant Medical, in Targu Mures, Brasov si Cluj.

Pe de alta parte, daca ti-ar placea un loc de munca in publicitate in Bucuresti, McCann Erickson angajeaza designeri, ofera posturi de Media Researcher, Junior Media Planner sau Strategic Planner.

Pentru tinerii care aspira la un job entry level la HP, salariul este de 1.200 de lei, iar contractul este pe o perioada determinata de 3-6 luni. Dupa aceasta perioada, contractul se reinnoieste, atunci cand este cazul, sustine Daniela Serban , Director de Recrutare Succes TGM.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea