Cariera

#job #europa #locuri de munca

Afla care sunt domeniile in care apar cele mai multe joburi noi in Europa

Potrivit raportului trimestrial European Restructuring Monitor Quarterly, cele mai multe joburi noi create in Europa sunt in industria auto . Afla care sunt celelalte domenii in care apar cele mai multe joburi noi in UE.

Domeniul productiei creeaza cele mai multe locuri de munca momentan in Europa. Productia auto ocupa locul fruntas in sectoarele cu noi locuri de munca, potrivit raportului trimestrial European Restructuring Monitor Quarterly.

Firmele de productie din Europa au anuntat in primul trimestru din 2011 crearea a peste 23.000 de noi joburi si mai mult de jumatate dintre slujbele noi sunt in industria auto, potrivit Realitatea.net.

Alte domenii cu multe locuri de munca noi sunt vanzarile (15.000 de joburi noi) si piata imobiliara (13.000 de joburi noi).

Transporturile si comunicatiile sunt responsabile pentru crearea a 7.000 de noi locuri de munca in primul trimestru al 2011, iar in intermedieri financiare au fost create 2.200 de joburi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea