Cariera

#locuri de munca #job #cariera #oferta de joburi

Afla care sunt domeniile in care a crescut oferta de joburi

Romanii care cauta slujbe in luna iunie pot fi mai norocosi decat in luna mai, odata cu cresterea ofertei de joburi in mai multe domenii.

Cele mai multe joburi oferite sunt in domeniul Vanzari /Comert (4.075 locuri de munca), urmat de IT/Telecomunicatii (2.900) si Finante/Asigurari (1.600), arata datele motorului de cautare de joburi Balaur.ro, care analizeaza cele mai importante 29 de site-uri de recrutare din Romania.

Cea mai mare crestere a numarului de joburi vacante a fost in luna iunie inregistrata in domeniul Traduceri , unde oferta a crescut cu 277% in luna iunie.

Alte domenii in trend ascendent sunt cel Administrativ (+44%), Publicitate si PR (44%), Distributie (36%), Turism, Restaurante (30%), Inginerie (29%), Secretariat (25%), Sondaje (20%), Vanzari (13%) si Arhitectura-Constructii (12%), potrivit datelor citate de Realitatea.net.

Numarul de locuri de munca oferite pe internet a crescut cu 22,8% fata de luna precedenta ajungand la un total de de 16.700 oferte de angajare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea