Cariera

# ansamblu profesional # sistem de conferinte #conferinte

Achizitioneaza un ansamblu profesional de sisteme de conferinta si beneficiaza de mentenanta pe tot parcursul utilizarii lor

Pentru instalarea unor sisteme de conferinta profesionale intr-un anumit spatiu trebuie sa tina cont de mai multe carcateristici. In cazul in care doresti sa beneficiezi de asistenta completa atat pentru procesul de achizitie cat si pentru cel de instalare si mentenanta, aceste sisteme de conferinta au revolutionat intreaga piata de profil din Romania.

Compania romaneasca Helinick este organizata pe mai multe departamente in care sunt angajati atat ingineri cat si tehnicieni, dar si profesionisti specializati in servicii de consultanta.

Serviciile companiei acopera cerintele pietei in materie de siguranta si securitate electronica si se remarca prin calitate, inovatie si profesionalism care garanteaza succesul oricarui proiect.

Inainte de alegerea unui anumit sistem de conferinta trebuie sa aveti in vedere locatia in care doriti ca acesta sa fie instalat, precum si functiile pe care doriti sa le indeplineasca pentru a raspunde necesitatilor.

Diferente ale sistemelor de conferinta in functie de caracteristicile evenimentului

Echipamentele promovate de catre compania Helinick dispun de functii inteligente si de un design atractiv, capabil sa ofere posibilitatea de interfatare si integrare, in special de a traduce simultan, de a sonoriza si sa poata fi utilizate in egala masura pentru configuratii fixe si mobile.

De exemplu, daca doriti un sistem de conferinta pentru o sala mare, in care incap aproximativ 4.000 de persoane, atunci sistemul de conferinta digital va fi cea mai buna alegere.

Functiile acestuia vor asigura buna desfasurare a unor evenimente datorita urmatoarelor caracteristici:

  • Imunitate la interferentele cu telefoanele mobile, inerente in orice sala;
  • Traducere in 31 de limbi;
  • Flexibilitate in configurare;
  • Redare fidela si perfect inteligibila a sunetului;
  • Afisaj grafic si control simplu.

Alegerea sistemului de conferinta potrivit este un factor decisiv in succesul acordat unui anumit eveniment, indiferent de anvergura acestuia.

De aceea, echipa de profesionisti si specialisti Helinick dispune de capacitatile si informatiile necesare pentru a asigura asistenta tehnica de specialitate in timpul procesului de alegere a unor sisteme de conferinta potrivite.

Helinick.ro - Servicii profesionale de instalare si intretinere

Cumparand un sistem de conferinta de la Helinick beneficiati de suport tehnic gratuit pe tot parcursul utilizarii acestuia.

Cel mai nou sistem de conferinta de pe piata este sistemul de conferinta:CCS 900 Ultro.

Acest sistem de conferinta va asigura posibilitati infinite de gestionare a unei sedinte. De la administrarea discutiei de catre un presedinte delegat sa faciliteze desfasurarea conferintei, pana posibilitatea ca fiecare participant sa fie implicat, in acelasi timp.

Sistemele si echipamentele de conferinta asigura posibilitatea inregistrarii de la pa 64 de ore de discutie si pot fi incorporate in diferite tipuri de spatii.

Informatii despre compania Helinick

Helinick este compania de incredere existenta pe piata de profil din Romania inca din anul 1991 si care asigura romanilor cele mai bune solutii in materie de probleme de securitate si siguranta electronica.

Compania a oferit echipamente profesioanle de securitate pentru diferite firme, precum Honeywell, Kaufland si chiar pentru pentru institutii publice si ambasade.

De fiecare data clientii care au apelat la serviciile Helinick au stiut ca beneficiaza de un pachet de solutii complet, nu doar de cumpararea unor dispozitive de securitate sau comunicare.

Date de contact:

Pentru mai multe detalii despre produsele si serviciile oferite de Helinick vizitati: www.helinick.ro. Apeleaza la numarul de telefon: 021.404.44.44

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea