Cariera

#minivacanta romani #weekend prelungit romani

5 zile libere, din nou pentru romani!

S-a terminat mincavanta de 1 Mai, insa romanii au din nou motive de bucurie, caci ii asteapta un nou week-end prelungit! 


Incepand de anul acesta, 1 iunie devine zi libera! Vor urma apoi liberele de Rusalii - 4-5 iunie (4 iunie e duminica, 5 iunie e luni), astfel ca e foarte posibil ca si 2 iunie sa fie declarata libera anul acesta, pentru a face punte intre aceste zile legal libere.

 Vacanta de primavara a elevilor, combinata cu minivacanta de 1 Mai a parintilor si-a facut simtite efectele in traficul din Bucuresti, care a fost mult mai lejer.

Un experiment Digi24 realizat zilele trecute arat ca un traseu care ia in general mai mult de o ora a putut fi parcurs in nici jumatate din timp. Bucurestiul figureaza,  intr-un top international, pe locul 5 in lume la aglomeratia in trafic. 

Anul acesta, romanii se bucura de 14 zile stabilite pentru sarbatori publice sau religioase. Dintre acestea, 11 pica in timpul saptamanii.

Sursa foto: keywordsuggests.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea