Cariera

#siguranta locului de munca #cariera #serviciu #sfaturi cariera

5 trucuri pentru a deveni de neinlocuit la serviciu!

Sintagma "nimeni nu e de neinlocuit" iti suna cunoscuta? Asta nu inseamna ca nu poti obtine un avantaj in fata colegilor de munca astfel incat sa iti pastrezi scaunul. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa dobandesti increderea sefilor si siguranta locului de munca:

1. Ramai motivata

Nu iti pierde niciodata rabdarea si cumpatul si arata-i sefului tau ca esti pozitiva si plina de energie si nu va avea ce sa iti reproseze.

2. Fii matinala

Incearca sa te trezesti cu o ora-doua mai devreme in fiecare zi. E un timp castigat care te va ajuta sa iti rezolvi in tihna toate problemele. In felul acesta, poti face multe lucruri pe care colegii tai nu apuca sa le faca.

3. Gestioneaza-ti timpul

Foloseste-ti cu intelepciune timpul de lucru. Pentru a fi eficienta si eficace este esential sa iti prioritizezi sarcinile.

4. Stabileste-ti obiective inalte

Oamenii ambitiosi sunt bine vazuti si, in plus, cei care isi propun obiective inalte au mai multe sanse sa ajunga acolo unde isi doresc decat cei care se multumesc cu putin.

5. Lucreaza in echipa

Castiga-ti increderea colegilor si impartaseste-le ideile tale de dezvoltare a companiei. In acest fel vei avea nu doar sprijinul sefului tau atunci cand se va vorbi despre o promovare, ci si al colegilor.

Sursa foto: amerikanki.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea