Cariera

#neglijenta #cariera #dezordine #obiceiuri proaste #distrugere cariera #impolitete

5 obiceiuri proaste care iti pot distruge cariera

Chiar si cea mai competenta persoana cu putinta isi poate reteza sansele la promovare din cauza unor obiceiuri proaste. Iata care sunt cele mai frecvente greseli care iti pot pune piedici in cariera:

1. Gestionarea ineficienta a timpului

Managementul defectuos al timpului tau arata lipsa de profesionalism si, in plus, inseamna si ca nu iti termini sarcinile la timp.

2. Dezorganizarea

Un birou dezordonat arata rau si poate fi o proasta carte de vizita pentru companie atunci cand primeste vizitatori. Mai mult, ai sanse mari sa pierzi obiecte si documente importante.

3. Neglijenta

Un aspect neingrijit reflecta lipsa respectului de sine, dar si fata de cei din jur. Asigura-te intotdeauna ca esti imbracata corect. Hainele care nu lasa prea multa piele la vedere sunt cea mai buna alegere. Si foloseste la birou un parfum delicat!

4. Impolitetea

Lipsa de respect fata de colegi nu este tolerata in niciun mediu, asa ca pastreaza un ton decent si un discurs calm, chiar daca ceilalti nu sunt la fel de politicosi cu tine.

5. Barfa

Nu e frumos sa iti critici colegii, chiar daca uneori pare amuzant. E posibil ca acele cuvinte sa ajunga la urechile celui vizat si sa fie vorba chiar de o persoana care te-ar fi putut ajuta sa avansezi.

Sursa foto: imediaconnection.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea