Cariera

#cariera #loc de munca #joburi #salariu mic

5 motive pentru care ajungi sa iti urasti jobul

Un studiu realizat recent de Dale Carnegie Training arata ca aproape trei sferturi dintre angajati nu sunt pe deplin multumiti de locul lor de munca. Cercetatorii au stabilit si care sunt principalele motive care ii determina pe multi sa isi urasca jobul:

1. Un sef slab pregatit

Un manager care nu poate dovedi ca este mai bun decat subalternii nu va fi capabil nici sa gestioneze echipa si va lasa loc la barfe de tot felul. In plus, nici tu nu vei fi stimulat sa lucrezi cu placere.

2. Prea multe reguli

E drept ca regulile sunt utile, insa cand sunt prea multe devine frustrant pentru angajat.

3. Salariul prea mic

Nimic nu distruge cu mai mare rapiditate pasiunea pentru munca decat senzatia ca nu esti platit suficient pentru munca pe care o prestezi.

4. Nesiguranta

Un angajat ajunge foarte usor sa isi urasca locul de munca atunci cand traieste cu nesiguranta zilei de maine. Un contract pe durata determinata iti va taia cu siguranta din elanul muncitoresc.

5. Subaprecierea

Recunoasterea valorilor si a muncii prestate aduce cu sine loialitate. Daca nu te vei simti apreciat suficient vei ajunge sa nu mai lucrezi cu placere si sa creezi mai mult paguba decat castig companiei care te-a angajat.

Sursa foto: behindthehustle.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea